0

Vi lukker denne webshop pr. 1/5-2024, men du kan selvfølgelig stadig købe og få tilsendt varer via vores live på Facebook. Købte varer SKAL være retur her i butikken SENEST 25/4-2024, for at vi kan returnere beløbet. 

Nailberry neglelakfjerner

Nailberry neglelakfjerner så du nemt kan tage din neglelak af, og ligge nyt på igen.Nailberry introducerer nu sin første neglelakfjerner – CLEAN Bi-Phase Nail Colour Remover. Den innovative tofasede teknologi er spækket med fugt og næring, for at pleje og styrke neglene, mens man fjerner neglelak. FASE 1 AHA (Alpha Hydrocy Acids) er med til at genoprette, forynge og styrke neglene. FASE 2 Indeholder muscat rosenolie, som er rig på fedtsyrer. Denne olie forbedrer neglenes sundhed ved at nære og fugte neglesengen og huden omkring neglen. FORMLEN Den effektive, veganske formel fjerner nænsomt neglelak uden at udtørre huden. Takket være den acetone-fri formel, er neglelakken velegnet til både natur- og akryl/gel negle.

Lager status

Produktet er på lager

195,00 kr.

Detalje om produktet

100 ml. i en glasflaske. På grund af glasflasken sender vi ikke denne varer, da det er en skrøbelig ting i fragten. Ligger du en ordre på webshoppen, så vil vi slette neglelakfjerneren fra din ordre.

Relaterede produkter

Nailberry miracle corrector pen

120,00 kr.

Nailberry top coat, fast dry gloss

165,00 kr.

Nicolas Vahe´crispy snack i flere varianter

24,95 kr.