0

Vi lukker denne webshop pr. 1/5-2024, men du kan selvfølgelig stadig købe og få tilsendt varer via vores live på Facebook. Købte varer SKAL være retur her i butikken SENEST 25/4-2024, for at vi kan returnere beløbet. 

ETAT LIBRE D'ORANGE Remarkable People EdP 100 mL

For hver epoke, for hver en era, er der bemærkelsesværdige mennesker. Nye helte fødes hver dag.Der er et element, en begivenhed, en omstændighed, eller måske bare en adfærd i deres personligheder, som ændrer dem, giver dem chancen for at gøre det muligt at overskride det almindelige. De tror på noget andet, noget bedre. De ønsker at ændre reglerne, bryde reglerne, ændre status quo. På en hvilken som helst - stor eller lille - måde de finder meningsfuld. De er på en rejse, og måske er det kun indsatsen, der gør dem bemærkelses-værdige. For nogle, bringer deres indsats berømmelse og herlighed. Mange andre forbliver ukendte. Men de kan ikke - de bør ikke - ignoreres.De er vores folk - de bemærkelsesværdige borgere i Etat Libre d'Orange, Orange Free State.“U”-menneskerne - urokkelige, uventede, ukonventionelle, uforudsigelige. Vi hilser dem, vi ærer dem, ved at tilbyde den ekstraordinære duft, de fortjener. Bemærkelsesværdige mennesker. I ved hvem I er!

Lager status

Produktet er på lager

1.050,00 kr.

Detalje om produktet

Duftnoter: Grapefrugt, champagne-akkord, kardemomme, jasmin, karry, sort peber, labdanum, sandeltræ, lorenox ...REMARKABLE PEOPLE en virkelig skøn unisex duft.

Relaterede produkter

JULIETTE HAS A GUN Vanilla Vibes 100 mL

875,00 kr.

JULIETTE HAS A GUN Lipstick Fever 50 mL

675,00 kr.

JULIETTE HAS A GUN Pear Inc EdP 100 mL

875,00 kr.