0

Vi vil så gerne forkæle Jer lidt ekstra her imens Danmark har lukket delvist ned, og derfor giver vi Jer 15% rabat på ALT, og du får selvfølgelig også gratis fragt. Du kan også stadig afhente ved butikken, følg da vores anvisninger på Facebook. Vi sender også LIVE på Facebook alle hverdage. Mvh Nybo Mode.

Rue de Femme petite size kjoler

(9 produkter)

Rue de Femme petite size kjoler i super skønne kvaliteter til enhver lejlighed. Disse kjoler kan dresses op og ned alt efter hvad anledning, man skal bruge kjolen til. De kan være super elegante til høje stilletter eller støvler, og cool og sporty med et par sneakers, så man kan få lige det udtryk man ønsker. Rue de Femme er leveringsdygtig i tøj i rigtig høj kvalitet til de kvalitetsbevidste kvinder, som har øje på detaljer, kvalitet og pasform. Og Rue de Femmes kjoler er ikke nogen undtagelse, for de er virkelig sjælden smukke og behagelige samtidig. Kjolerne findes i både korte, lange, smalle og som maxi dresses som alle kan styles lige præcis som du ønsker det. 

Sortér efter:
Petitesize
Aula denim kjole fra Rue de Femme Tilbud
XSmall Small Medium Large XLarge XXLarge

Aula denim kjole fra Rue de Femme

1.099,00 kr. 934,15 kr.

Petitesize
Birka dress fra Rue de Femme Tilbud
XSmall Small Medium Large XLarge XXLarge

Birka dress fra Rue de Femme

949,00 kr. 474,50 kr.

Petitesize
Ugne dress fra Rue de Femme Tilbud
XSmall Small Medium Large XLarge XXLarge

Ugne dress fra Rue de Femme

899,00 kr. 764,15 kr.

Petitesize
Molly kjole fra Rue de Femme Tilbud
Small Medium Large XLarge XXLarge

Molly kjole fra Rue de Femme

999,95 kr. 849,96 kr.

Petitesize
Vilma kjole fra Rue de Femme Tilbud
Small Medium Large

Vilma kjole fra Rue de Femme

1.199,95 kr. 1.019,96 kr.

Petitesize
Martini kjole fra Rue de Femme Tilbud
Small Medium Large XLarge XXLarge

Martini kjole fra Rue de Femme

999,95 kr. 849,96 kr.

Petitesize
Lulu dress fra Rue de Femme Tilbud
Small Medium

Lulu dress fra Rue de Femme

999,00 kr. 499,50 kr.

Petitesize
Gisele kjole fra Rue de Femme i smuk print Tilbud
Small Medium Large XLarge

Gisele kjole fra Rue de Femme i smuk print

849,00 kr. 424,50 kr.

Petitesize
Rue de Femme petitesize Alix dress Tilbud
Small Medium Large XLarge

Rue de Femme petitesize Alix dress

849,00 kr. 721,65 kr.

Rue de Femme kjolerne er i super skønne kvaliteter, og smyger sig smukt om kroppen. Det er virkelig kvalitetskjoler med lækre finesser og detaljer, som gør dem helt specielle. Kjolerne fra Rue de Femme findes i alverdens former, farver og kvaliteter. Der laves f.eks. både de tunge, lækre og kraftige kjoler i velour, og også de helt fine, feminine og transparente, som oftest har en underkjole med i prisen. Alle kjoler er af høj kvalitet, og der er blevet kræset for deltajer og pasform, så kjolerne altid falder rigtig flot ned om krop og ben.

Ofte vælger Rue de Femme at tilsætte lidt detalje eller kant til deres kjoler. Dette kunne være et tilhørende bælte eller bindebånd, et stykke lynlås kun som pynt eller en lynlås med funktion. Det kunne også være små knapper, palietter, blonde, flæser eller noget helt andet. Men oftest er Rue de Femme kjolen meget enkel, og så bare tilsat et lille tvist, så den lige "kan" den lille smule mere end andre kjoler. 

Hos nybomode ser vi ofte at vores kunder der er forelsket i Rue de Femme også har en interesse i mærket CREAM. Klik her for at se hele vores udvalg af kjoler fra CREAM.