0

Vi vil så gerne forkæle Jer lidt ekstra her imens Danmark har lukket delvist ned, og derfor giver vi Jer 15% rabat på ALT, og du får selvfølgelig også gratis fragt. Du kan også stadig afhente ved butikken, følg da vores anvisninger på Facebook. Vi sender også LIVE på Facebook alle hverdage. Mvh Nybo Mode.

Zizzi

(1 produkter)

Find din næste cardigan blandt de klassiske modeller og farver fra Zizzi. Her finder du cardigans til hverdag og fest. En Cardigan kan være i forskellige længder, og i alt fra helt lang til helt kort. De cardigans som bliver produceret af Zizzi, er specielt designet til plus size kvinderne, så der er taget højde for kvindens flotte kurver om barm, hofter og bagdel. Der er også altid blevet prioriteret mode og kvalitet på højeste niveau. En Zizzi cardigan kan være lavet en alle former for strik, så der både er til de virkelig kolde perioder, samt til de lune sommeraftener. En Zizzi cardigan kan også være i andre materialer som f.eks. blonder. 

Sortér efter:
Plussize
Zizzi Vilma plus size cardigan i grey melange Tilbud
S = 42/44 M = 46/48 L = 50/52 XL = 54/56

Zizzi Vilma plus size cardigan i grey melange

349,95 kr. 209,97 kr.

Zizzi er meget mode og kvalitetsbevidste og i deres designs og materialevalg til en cardigan er det ikke en undtagelse. Zizzi cardigans er til de flotte kurvede kvinder i alderen 30-70 år, men sans for mode og kvalitet. Mange kvinder elsker det at putte sig en en skøn cardigan i super god kvalitet, samt de store sammensætninger af en tøj, som en cardigan giver. En cardigan kan sættes til stort set alt som bukser, jeans, nederdele og kjoler. Ja sågar til de helt korte shorts er en cardigan en oplagt mulighed, og så får man jo virkelig en cardigan brugt på alle fronter, og dette giver masser af kombinationsmuligheder i ens garderobe. Zizzi laver alt deres tøj incl. deres cardigans i størrelser som S (42-44), M (46-48), L (50-52) og XL (54-56).