0

STØRRELSESGUIDE

Petitesize og Plussize

Vi vil her prøve at uddybe hvad en petitesize er og hvad en plussize er….
Det vi her hos Nybo Mode kalder en petitesize er en almindelig størrelse 34-46 i mærkerne Fransa, Rue de Femme, Cream og Sara Louise. Det er mærker hvor der en forholdvis smal facon, og ikke så meget plads hen over barmen og ligeledes ej heller så meget plads ved overarmene. Derimod er der fokus på den smalle talje og de slanke ben. Ifølge den ypperste modebranche så en størrelse 42 grænsen for det normale, men hos os siger vi ;hvad er egentlig normalt i dag ? Vi ser i stedet det smukke i enhver kvindekrop !
Kan man ikke klemme sin kvindekrop ned i en størrelse 42, gør modebranchen, hvad den kan, for at man føler sig uvelkommen, og hos Nybo Mode gør vi i stedet alt hvad vi kan for at fremhæve det flotteste i enhver krop, hvad enten man er en petitesize eller en plussize. Vores udvalgte mærker i petitesize er mærker vi kan stå 100% inde for, da det er af super høj kvalitet. Det er tøj, der holder facon og bevarer farverne vask efter vask. Vi oplever at, er man en størrelse 40 i det ene mærke - så er man også i det andet. Og ofte ser vi også, at er man en XL eller XXL i petitesize, så kan man muligvis også passe en størrelse S i plussize (og selvfølgelig også omvendt).

Plussize

Plussize er størrelse 42-56 (vi har også lidt i str. 58). Plussize er med en langt størrer rummelighed og bevægelsesfrihed, hvor der er taget højde for endnu flere smukke kvindekurver. Bl.a. er der plads til mere barm, da en plussize kvinde ofte har en fyldigere barm. Ligeledes er der betydelig mere plads i specielt overarme, da der ofte også er mere fylde her hos en plussize. Derudover har en plussize kvinde også ofte mere numse, enten en fyldigere numse eller en bredere bagdel, som også kræver lidt mere rummelighed. Benene har ofte også noget mere fylde, især lår men så sandelig også leggen. I plus size finder man størrelser fra 42-58, som også hedder S-XL. Plus size har vi fra Zizzi, Zhenzi, Gozzip, Sandgaard, Studio, Adia, No. 1 by Ox og Nais. Plus size tøj er ikke bare større størrelser, men en helt anderledes og unik pasform, hvor der er taget højde for kvindens kurver.
Tøjet er altså mere rummeligt både ved barm, hofter og lår, så det giver en skøn og fantastisk pasform. Samtidig giver det en fantastisk bevægelsesfrihed!
Det handler i alt enkelthed om at føle sig godt tilpas, hvad enten man er en størrelse 38 eller en størrelse 52…eller noget helt andet.
Samtidig er det jo i virkeligheden stor forskel på hvad der klæder den ene frem for den anden, og det vil vi altid være behjælpelig med på en god og ærlig måde.

Vi oplever som oftest at, er man en størrelse i ét af vores plus size mærker, så gør samme størrelse sig også gældende i de andre plus size mærker. Vores mærker giver derfor en bred vifte af gode muligheder, og alle mærker er valgt fordi de har noget rigtig godt at byde på.
Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, og vi kan derfor stå 100% inde for deres styles.
Vi ville egentlig så gerne at det hed noget andet end petitesize og plussize, så vi ikke satte folk i bås på denne måde. Men hvad skal vi så kalde det ??
Vi har ikke valgt at det skal hedde som det hedder, og det kan være super svært at snakke om, men det gør vi alligevel! Og vi vil så gerne hjælpe med, at få alle kvinder til at føle sig godt tilpas, og få dem til at shine uanset størrelse og facon. Og et er sikkert, vi har tøjet der passer !
Plussize laves også helt ned i en XS som svarer til en 38/40, men ved plussize skal man altid tage højde for den mere rummelige model.

Plus-size størrelser

I plus size finder man størrelser fra 42-58, som også hedder S-XL. Plus size har vi fra Zizzi, Zhenzi, Gozzip, Sandgaard, Studio, Adia, No. 1 by Ox og Nais. Plus size tøj er ikke bare større størrelser, men en helt anderledes og unik pasform, hvor der er taget højde for kvindens kurver.

Tøjet er altså mere rummeligt både ved barm, hofter og lår, så det giver en skøn og fantastisk pasform. Samtidig giver det en fantastisk bevægelsesfrihed!

Det handler i alt enkelthed om at føle sig godt tilpas, hvad enten man er en størrelse 38 eller en størrelse 52…eller noget helt andet.

Samtidig er det jo i virkeligheden stor forskel på hvad der klæder den ene frem for den anden, og det vil vi altid være behjælpelig med på en god og ærlig måde.

Vi oplever som oftest at, er man en størrelse i ét af vores plus size mærker, så gør samme størrelse sig også gældende i de andre plus size mærker. Vores mærker giver derfor en bred vifte af gode muligheder, og alle mærker er valgt fordi de har noget rigtig godt at byde på.

Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, og vi kan derfor stå 100% inde for deres styles.

Størrelse

42-44

Størrelse

46-48

Størrelse

50-52

Størrelse

54-56

Størrelse

58

Petite-size størrelser

Hos Nybomode har vi i petite size disse mærker; Rue de Femme, Cream, Fransa og Sara Louise . Det er mærker vi kan stå 100% inde for, da det er af super høj kvalitet. Det er tøj,  der holder facon og bevarer farverne vask efter vask. Vi oplever at, er man en størrelse 40 i det ene mærke - så er man også i det andet.

Størrelse

34

Størrelse

36

Størrelse

38

Størrelse

40

Størrelse

42

Størrelse

44

Bemærk: Er man en størrelse S i plus size hos os, kan visse styles i petite size også bruges i størrelse XL eller XXL. Og naturligvis også omvendt.

Tøj i alle størrelser

GOZZIP

Rue de Femme

Cream

Faconer

En god rettesnor kunne også være at kigge på om du er af facon Æbler, pærer eller timeglas sådan så du kan klæde dig efter din kropstype.
 
Er du mon æble, pære eller måske timeglas af facon? For det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvordan du klæder dig, hvis du vil fremhæve de bedste ting ved din kropstype. Du en række gode tips foræret her til, hvordan du bedst klæder dig efter din kropsform.

ÆBLEFACON

Kendetegn er store bryster, mave, smalle hofter, lille numse og slanke ben.
Her skal du så sørge for at fremhæve dine slanke ben og din flotte barm, og samtidig skal du kamouflere din mave.
Det vil derfor være perfekt med toppe og bluser, som sidder løst på maven, og gerne med en fin udskærring som f.eks. en flot V hals, som får opmærksomheden væk fra maven, og i stedet for op til din barm og hals. Ingen stramme bluser, som sidder ”fast” på maven.
 
Bukserne skal gerne være med mid waist, da både lav- og højtaljede bukser fremhæver maven. Derimod stramme jeans og leggings fremhæver dine slanke ben.
Kjoler i A facon vil være super til dig, da de sidder til foroven og er løse forneden, og dermed skjuler maven.
 
Super vigtigt er det også altid at have det rette lingeri indenunder, da det er vanvittig vigtigt både for dit helbred, din velbefindenhed og dit smukke ydre, nemlig hvordan tøjet sidder på dig. Det er virkelig en verden til forskel.
 

Pærefacon

Kendetegn er brede hofter, store lår, stor numse, smalle skuldre, små bryster og en flad mave.
Du kan med fordel fremhæve din flotte flade mave og dine smalle skuldre og samtidig skal du kamouflere din underkrop.
Af overdel kan du bruge nærmest hvad som helst p.g.a. dine smalle skuldre, og en blazer vil i særdeleshed passe godt til din figur.
Du skal helst undgå helt stramme bukser, og af kjoler skal du fine en hvor du kan udnytte dine smalle skuldre og den flotte overkrop, og nedom må der gerne være noget sving i kjolen.
 

V form eller måske omvendt trekant facon…

Kendetegn på et timeglas er brede skuldre, smalle hofter, lille numse og lange ben.
 
Her skal du helt klart fremhæve din flotte numse og dine ben, og forsøge at kamouflere dine brede skuldre.
Derfor er det vigtig at undgå bluser og blazere med skulderpuder og andre detaljer, der kan sætte fokus på dit skulderparti. Gå i stedet efter smalle overdele, gerne med print, eller v-udskæring, der trækker opmærksomheden ned af.
 
Med dine slanke ben skal du springe i et par stramme jeans, bukser eller leggings, og hvad angår kjole skal opmærksomheden væk fra overkroppen.
 

H form eller Søjle facon

Kendetegn er små bryster, lille numse og ingen talje.
Du skal fremhæve din lange og meget slanke krop, og smatidig kamouflere dine manglende former.
Gå efter kropsnære trøjer, bluser og toppe, der giver dig talje. Undgå bluser, der er samme farve som dine bukser, da det vil få dine former til at flyde ud. Toppe med empiresnit vil også klæde din figur.
Du har de smukkeste lange og slanke ben, som i den grad skal fremhæves !
Undgå for alt i verden en A formet kjole. Gå i stedet efter en der sidder til i taljen, en med indsnit, bælte eller bindebånd i taljen.

TIMEGLAS-FACON

Kendetegn er store bryster, stor numse, store hofter og en lille talje.
Du har den ideelle kvindekrop, som kvinder er misundelige på, og mænd er vilde med!
Du har en tendens til at se lidt kompakt ud i det forkerte tøj, så pas på !
Det gælder om at vise dine lækre former frem, så vælg stramme bluser og toppe. Dine smalle skuldre kan sagtens bære jakker og bluser med pufærmer eller skulderpuder. Derimod skal du undgå lange trøjer, der går langt ned over numsen, da dine fine kurver vil drukne i dem.
 
Gå efter bukser med lidt vidde, så dine hofter ikke kommer til at se for brede ud.
Gå efter en kjole der har talje og sving i skørtet, da dette vil fremhæve dine former. Du kan også snildt gå efter de helt kropsnære kjoler !
Alt for løsthængende tøj vil være en skam på din flotte krop.
 
Husk du er smuk som du er ! Om du er petitesize eller plussize er ikke det vigtigste, og bare roligt for vi har tøjet der passer !

TØJ TIL DAMER OG KVINDER i alle størrelser

Når du bevæger dig rundt på webshoppen, finder du mange forskellige kategorier, der henvender sig til kvinder i alle størrelser. Det er lige efter hensigten. Vi har valgt ikke ”kun” at fokusere på et segment, men derimod alle kvinder og i varierede størrelser.

Med fokus på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og fantastisk pasform, er vores mål at imødekomme dine behov. Vi vil gerne, at Du ser vores shop som din primære ressource, til fantastisk modetøj til alle lejligheder, for med vores store udvalg fra udvalgte producenter, har du rig mulighed for, at blive klædt på til succes. 

Ikke kun en webshop

Leder du efter lækkert modetøj i plus size til damer, så er du kommet til det helt rette sted. Webshoppen er en online forlængelse af vores fysiske butik, som er beliggende i Videbæk. Her har vi ikke blot det nyeste og bedste indenfor plus size dametøj, men størrelser fra 42 op til 52.

Nybomode handler om at tilbyde den bedste pasform og visuelle udtryk til kvinder i alle størrelser. Det er årsagen til, at vi har ”begrænset os” – så at sige, til bestemte brands og producenter, der formår at leve op til vores kvalitetskrav. Brands der både er kendt for plus size, men bestemt også brands der blot har fokus på fantastisk modetøj til alle kvinder. Det er denne samling af leverandører, der gør vores shop til en af de mere alsidige på nettet, og årsagen til – at vores kunder kommer igen og igen.