0

PLUS-SIZE MINI-GUIDE

Det kan ofte være ganske forvirrende at vælge den korrekte størrelse. Især når man handler online. Hos Nybomode vil du kunne købe Plus-size tøj i følgende størrelser. Det er netop disse, du skal vælge tøjet ud fra. Vi ser frem til at handle med dig, og blive din foretrukne leverandør af Plus-size tøj. 

Størrelse

42-44

Størrelse

46-48

Størrelse

50-52

Størrelse

54-56

Størrelse

58

Tøj i alle størrelser

GOZZIP

ZIZZI

ZHENZI

TØJ TIL DAMER OG KVINDER i alle størrelser

Når du bevæger dig rundt på webshoppen, finder du mange forskellige kategorier, der henvender sig til kvinder i alle størrelser. Det er lige efter hensigten. Vi har valgt ikke ”kun” at fokusere på et segment, men derimod alle kvinder og i varierede størrelser.

Med fokus på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og fantastisk pasform, er vores mål at imødekomme dine behov. Vi vil gerne, at Du ser vores shop som din primære ressource, til fantastisk modetøj til alle lejligheder, for med vores store udvalg fra udvalgte producenter, har du rig mulighed for, at blive klædt på til succes. 

Ikke kun en webshop

Leder du efter lækkert modetøj i plus size til damer, så er du kommet til det helt rette sted. Webshoppen er en online forlængelse af vores fysiske butik, som er beliggende i Videbæk. Her har vi ikke blot det nyeste og bedste indenfor plus size dametøj, men størrelser fra 42 op til 52.

Nybomode handler om at tilbyde den bedste pasform og visuelle udtryk til kvinder i alle størrelser. Det er årsagen til, at vi har ”begrænset os” – så at sige, til bestemte brands og producenter, der formår at leve op til vores kvalitetskrav. Brands der både er kendt for plus size, men bestemt også brands der blot har fokus på fantastisk modetøj til alle kvinder. Det er denne samling af leverandører, der gør vores shop til en af de mere alsidige på nettet, og årsagen til – at vores kunder kommer igen og igen.

Fantastiske tilbud direkte til din indbakke.