0

STØRRELSESGUIDE

Plus-size størrelser

I plus size finder man størrelser fra 42-58, som også hedder S-XL. Plus size har vi fra Zizzi, Zhenzi, Gozzip, Sandgaard, Studio, Adia, No. 1 by Ox og Nais. Plus size tøj er ikke bare større størrelser, men en helt anderledes og unik pasform, hvor der er taget højde for kvindens kurver.

Tøjet er altså mere rummeligt både ved barm, hofter og lår, så det giver en skøn og fantastisk pasform. Samtidig giver det en fantastisk bevægelsesfrihed!

Det handler i alt enkelthed om at føle sig godt tilpas, hvad enten man er en størrelse 38 eller en størrelse 52…eller noget helt andet.

Samtidig er det jo i virkeligheden stor forskel på hvad der klæder den ene frem for den anden, og det vil vi altid være behjælpelig med på en god og ærlig måde.

Vi oplever som oftest at, er man en størrelse i ét af vores plus size mærker, så gør samme størrelse sig også gældende i de andre plus size mærker. Vores mærker giver derfor en bred vifte af gode muligheder, og alle mærker er valgt fordi de har noget rigtig godt at byde på.

Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, og vi kan derfor stå 100% inde for deres styles.

Størrelse

42-44

Størrelse

46-48

Størrelse

50-52

Størrelse

54-56

Størrelse

58

Petite-size størrelser

Hos Nybomode har vi i petite size disse mærker; Rue de Femme, Cream, Fransa og Sara Louise . Det er mærker vi kan stå 100% inde for, da det er af super høj kvalitet. Det er tøj,  der holder facon og bevarer farverne vask efter vask. Vi oplever at, er man en størrelse 40 i det ene mærke - så er man også i det andet.

Størrelse

34

Størrelse

36

Størrelse

38

Størrelse

40

Størrelse

42

Størrelse

44

Bemærk: Er man en størrelse S i plus size hos os, kan visse styles i petite size også bruges i størrelse XL eller XXL. Og naturligvis også omvendt.

Tøj i alle størrelser

GOZZIP

Rue de Femme

Cream

TØJ TIL DAMER OG KVINDER i alle størrelser

Når du bevæger dig rundt på webshoppen, finder du mange forskellige kategorier, der henvender sig til kvinder i alle størrelser. Det er lige efter hensigten. Vi har valgt ikke ”kun” at fokusere på et segment, men derimod alle kvinder og i varierede størrelser.

Med fokus på høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og fantastisk pasform, er vores mål at imødekomme dine behov. Vi vil gerne, at Du ser vores shop som din primære ressource, til fantastisk modetøj til alle lejligheder, for med vores store udvalg fra udvalgte producenter, har du rig mulighed for, at blive klædt på til succes. 

Ikke kun en webshop

Leder du efter lækkert modetøj i plus size til damer, så er du kommet til det helt rette sted. Webshoppen er en online forlængelse af vores fysiske butik, som er beliggende i Videbæk. Her har vi ikke blot det nyeste og bedste indenfor plus size dametøj, men størrelser fra 42 op til 52.

Nybomode handler om at tilbyde den bedste pasform og visuelle udtryk til kvinder i alle størrelser. Det er årsagen til, at vi har ”begrænset os” – så at sige, til bestemte brands og producenter, der formår at leve op til vores kvalitetskrav. Brands der både er kendt for plus size, men bestemt også brands der blot har fokus på fantastisk modetøj til alle kvinder. Det er denne samling af leverandører, der gør vores shop til en af de mere alsidige på nettet, og årsagen til – at vores kunder kommer igen og igen.