0

Vi lukker denne webshop pr. 1/5-2024, men du kan selvfølgelig stadig købe og få tilsendt varer via vores live på Facebook. Købte varer SKAL være retur her i butikken SENEST 25/4-2024, for at vi kan returnere beløbet. 

Bæredygtigt sengetøj i 100% økologisk bomuld, som er super blødt og lækkert.

(5 produkter)

 

Lækker crisp, friskt og knitrende sengetøj. 

 

Sortér efter:

Dawn Designs Percale dynebetræk (200x220)

995,00 kr.

Dawn Designs Percale Fitted lagen

645,00 kr.

Dawn Designs Percale pudebetræk

145,00 kr.

Dawn Designs Percale dynebetræk
140x200 140x220

Dawn Designs Percale dynebetræk

645,00 kr.

Sengetøj fra Dawn Designs i 100% økologisk bomuld

649,00 kr.

For at tilbyde det bedste sengetøj på markedet, har det været vigtigt for os at skabe produkter der er lavet af høj kvalitet. Fra start har vi ledt efter samarbejdspartnere der vægter kvaliteten af deres håndværk lige så højt som etisk ansvarlighed. Her blev vi ledt til Portugal, hvor vi startede produktion i Guimarães. Et sted, der i årtier har opbygget høje ekspertise i tekstiler.
Vi vælger bevidst europæiske samarbejdspartnere af hensyn til korte transportafstande og strenge miljøkrav. Det er vigtigt for os, at vi ikke kun minimere vores carbon fodspor i forbrugsfasen, men også aktivt kæmper for at minimere vores CO2-aftryk i produktionen af vores produkter.

Social ansvarlighed er et nøgleord for os, og det har været essentielt, at vores producent er certificeret med ISO 9001. Certifikatet er et bevis på kvalitet og effektiv styring, hvor der løbende kommer kontrol og evaluering for at sikre, at vores produkter fremstilles under ordentlige forhold.
Vores sengetøj er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret, hvilket betyder, at vores tekstiler er gennemtestet for sundheds- og miljøskadelige stoffer. Standarten er mere omfattende en lovgivningen i Danmark og EU, og har derfor været et pejlemærke for at sikre en ultimativ kontrol af tekstilerne.