0

Bæredygtigt sengetøj i 100% økologisk bomuld, som er super blødt og lækkert.

(1 produkter)

Bæredygtig teknologi...2/3 af miljøbelastningen fra tekstilproduktion sker i forbrugsfasen. Den innovative behandling vi har givet vores sengetøj, for at dræbe lugtfremkaldende bakterier, betyder at det kan vaskes mindre. Hvis vi vasker mindre reducerer vi vores carbon fodspor, spare energi, minimere vandspild og forlænger levetiden på tekstilerne.

Tekstilindustrien er kendt for sit massive overforbrug af ressourcer. Ofte kræver fremstillingsprocessen at der efterlades store mængder af tekstilrester der ikke kan anvendes til andre produkter.

Hos Dawn Designs udnytter vi alle ressourcer og genbruger alle tekstilresterne fra produktionen. Det gør vi ved at bruge tekstilresterne fra produktionen til stropper i sengetøjet samt i vores emballage for at undgå brug af plastik og vedholde en bæredygtig produktion.

Overforbruget af emballage er et voksende problem for miljøet. Vores mål er at minimere brugen af unødvendig emballage og vi vælger derfor kun materialer der kan genanvendes.
Hos Dawn Designs vælger vi at udnytte alle ressorcer fra produktionen for at skabe et ‘zero wate product’. Derfor kommer alle vores sengesæt i en tote bag for at beskytte sengetøjet og naturligvis med hensigten, at kunne genbruges i hverdagen efterfølgende.
Alle tote bags er lavet af overskydende tekstilrester, hvilket vil sige at emballagen er lavet af samme slidstærke kvalitet som vores sengetøj.

 

Sortér efter:

Sengetøj fra Dawn Designs i 100% økologisk bomuld

649,00 kr.

For at tilbyde det bedste sengetøj på markedet, har det været vigtigt for os at skabe produkter der er lavet af høj kvalitet. Fra start har vi ledt efter samarbejdspartnere der vægter kvaliteten af deres håndværk lige så højt som etisk ansvarlighed. Her blev vi ledt til Portugal, hvor vi startede produktion i Guimarães. Et sted, der i årtier har opbygget høje ekspertise i tekstiler.
Vi vælger bevidst europæiske samarbejdspartnere af hensyn til korte transportafstande og strenge miljøkrav. Det er vigtigt for os, at vi ikke kun minimere vores carbon fodspor i forbrugsfasen, men også aktivt kæmper for at minimere vores CO2-aftryk i produktionen af vores produkter.

Social ansvarlighed er et nøgleord for os, og det har været essentielt, at vores producent er certificeret med ISO 9001. Certifikatet er et bevis på kvalitet og effektiv styring, hvor der løbende kommer kontrol og evaluering for at sikre, at vores produkter fremstilles under ordentlige forhold.
Vores sengetøj er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret, hvilket betyder, at vores tekstiler er gennemtestet for sundheds- og miljøskadelige stoffer. Standarten er mere omfattende en lovgivningen i Danmark og EU, og har derfor været et pejlemærke for at sikre en ultimativ kontrol af tekstilerne.