0

Vi lukker denne webshop pr. 1/5-2024, men du kan selvfølgelig stadig købe og få tilsendt varer via vores live på Facebook. Købte varer SKAL være retur her i butikken SENEST 25/4-2024, for at vi kan returnere beløbet. 

Om Nybomode

Efter 11 år som selvstændig inden for modelingeri kom springet til modetøj til kvinder

Jeg følte at tiden var inde til et nyt kapitel, og jeg oplever en kæmpe efterspørgsel på tøj og især tøj i store størrelser. Derfor valgte jeg den vej, og etablerede Nybomode….og det er jeg super glad for !

Mit mål er at kunne levere modetøj i str. 36-56 til alle i skønne kvinder.

Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor er der valgt skønne seriøse mærker, som virkelig kan levere flotte og lækre designs og pasformer.

Uanset hvilken størrelse du har, så vil du få en fantastisk service og vejledning. Du er kunden og du vil altid have vores fulde opmærksomhed. Du skal have lige det, som fremhæver det bedste ved dig, og det får du hjælp til hele vejen. Det handler også meget om at føle sig godt tilpas i sin påklædning og udstråling. Ris og ros modtages også meget gerne, da det er vejen frem, og vi vil selvfølgelig altid gerne lytte og dygtiggøre os.

Du er altid velkommen til at kontakte os via webshoppen, telefonen, Facebook eller kom endelig ind i butikken til os.

Med venlig hilsen Birgit Nybo Olesen, indehaver af Nybomode.