0

CARDIGANS

(25 produkter)

Her finder du et stort udvalg af lækre og bløde cardigan fra både danske og udenlandske mærker, blandt andre danske Zizzi, Adia, Gossip og Zhenzi. Vi har både de uldne og lune til vinterens kulde, eller hvad med en let og elegant trøje til kølige sommeraftenener eller friske forårsdage?

Det fantastiske ved en god cardigan er, at den ikke bare holder dig varm. Den passer også til et hvert outfit og til enhver lejlighed. Cardigans passer til både jeans og kjoler, på arbejde og i fritiden. Find din favorit lige her.

Sortér efter:

Rue de Femme perle strik cardigan

849,00 kr.

Super lækker strikcardigan fra Cream

599,95 kr.

Storblomstret tunika fra Gozzip

649,00 kr.

Adia kappe i grå strik

399,00 kr.

Zizzi blonde cardigan i sort

299,95 kr.

Daisy Poncho i kaninpels

699,00 kr.

Skøn storternet cardigan fra Adia

599,00 kr.

Super flot Gozzip kimono

499,00 kr.

Cool velour kimono fra Gozzip

699,00 kr.

Adia cardigan i midnight blue

599,00 kr.

Dejlig Adia cardigan i blå/grå

699,00 kr.

Flot sort cardigan fra Zhenzi

299,95 kr.

Zhenzi cardigan i to farver

269,95 kr.

Skøn grå cardigan fra Zhenzi

499,95 kr.

Cream Mandy cardigan i to smukke farver

349,95 kr.

Super lækker cardigan fra Adia

599,00 kr.

Skøn sort/hvid Adia jakke/cardigan

699,00 kr.

Gozzip cardigan i rosa melange

799,00 kr.

Gozzip cardigan i antracit

749,00 kr.

Lang cardigan i sort/sølv fra Zhenzi

399,95 kr.

Adia cardigan i lake blue Tilbud

Adia cardigan i lake blue

699,95 kr. 349,98 kr.

Zhenzi cardigan i sort med lommer

499,95 kr.

Zizzi Strik Cardigan med knapper

299,95 kr.

Adia cardigan i lys grå

399,95 kr.

Smuk sort Sasha kimono fra Rue de Femme

699,95 kr.

Cardigans til sommer og vinter

I Danmark er været meget omskifteligt det meste af året, og det gælder derfor om at have en god basisgarderobe fyldt med tøj, der nemt kan kombinere. På den måde kan du hurtigt tage et ekstra lag tøj på eller tage et lag tøj af, alt efter om det er koldt eller varmt. Her er cardigans jo perfekte. De giver dig mulighed for hurtigt at tage noget lunt på over en t-shirt, skjorte eller kjole.

Cardigans findes i mange forskellige tykkelser, længder og ikke mindst farver. Du skal selvfølgelig vælge den, som passer til din personlige stil. Men tænk også over, om du har en cardigan til alle sæsoner.

I de kolde vintermåneder kan en lang uld cardigan være guld værd. Når det bliver forår og sommer, kan du skifte over til en kort model i et tyndere materiale. Gør overgangen mellem sæsonerne nemmere med en let cardigan under jakken på de lidt koldere forårsdage eller over en t-shirt på en sommeraften efter solnedgang.

Vi har strikcardigan, blondecardigan, blondecardigan og meget mere. Vores cardigans følger som meget andet med i årstiden især i kraftigheden af materialet den er lavet i, og vi står naturligvis altid klar til at hjælpe dig!

Cardigans: Et must til din garderobe

Når du finder den helt rigtige cardigan, kommer du til at bruge den hele tiden. Den bliver en fast del af din garderobe – fordi du har så mange muligheder for at sætte den sammen med en masse forskelligt tøj.

Det er netop derfor, at vi selv hos Nybo Mode er vilde med cardigans.

Den kan fuldende det outfit, som lige mangler ’det der ekstra’. En lækker cardigan er altid god til et par smarte jeans og en blød t-shirt. Du kan også sagtens bruge dine cardigans over en skjorte med pæne bukser, hvis dresscoden skal være mere klassisk. Måske er du typen, der næsten ikke kan vente med at springe i en skøn sommerkjole med bare ben. Så bliver du glad for cardiganen, når de danske sommeraftenener byder på lidt køligere temperaturer.

Fantastiske tilbud direkte til din indbakke.