0

Nailberry neglelak Harmony

Med den nyeste patenterede teknologi leverer Nailberrys L’Oxygéné neglelak en sundere manicure, som lader neglen ånde igennem lakken. Formlen er certificeret vegan & cruelty-free samt halal-certificeret, 12- free of chemicals* (herunder gluten-fri). Nailberry er multi-prisbelønnet for det smukke og fascinerende udvalg af åndbare og fugtgennemtrængelige farvede neglelakker med fremragende holdbarhed. Penslen er i en klasse for sig. Det innovative penselsystem er specielt designet for at muliggøre en jævn, ensartet påføring.

Lager status

Produktet er på lager

160,00 kr.

Detalje om produktet

L'Oxygéné indeholder intense farvepigmenter og er udviklet til at skabe en perfekt balance mellem materialer, glans og tørretid for at levere en farve med høj pigmentering og super glans. 

Alle farver er lavet til at kunne tilbyde en flot lakering på bare et enkelt lag. To lag vil dog til enhver tid give det flotteste resultat, og under alle omstændigheder er tørretiden hurtigt overstået. UV-filtre er tilsat for altid at beskytte mod misfarvning og lade lakken bevare sin sande farve i længere tid.

Relaterede produkter

Petitesize
Skøn Fransa pullover med nister
Small Medium Large XLarge XXLarge

Skøn Fransa pullover med nister

299,95 kr.

Nailberry neglelak Peace

160,00 kr.

Petitesize
Marta Love skjorte i grøn og brun
S/M L/XL

Marta Love skjorte i grøn og brun

349,00 kr.